diumenge, 8 de juny del 2008

15 de juny: 5 arrossos 5


Gent de Font-Sabeu, sembla ser que tot es tà preparat pel diumenge dia 15 de juny 2008. En Salvi ja té a punt tota la maquinaria per poder oferir (com sempre i potser millor) la gran epopeia de la elaboració de 5 arrossos i alguna propina.
Ara bé (que vol dir moru), es farà com sempre al Mas Ravés ?. Les senyores ja han donat la pertinent autorització? Està tothom avisat?. A partir de quina hora els membres del Ducat s’hauran d’anar incorporant?. Hi ha hora de final d'etape?. Tot això i alguna cosa s’haurà de saber i algú ho haurà de respondre abans del gloriós diumenge.

Per cert, ja serè a Marràqueix, no sé si menjant algun arròs o no. Un viatge que tinc programat (i pagat) que faig amb una colla de llibreters amb senyores. En total 13. Marxem el divendres i tornem el dilluns a la tarda. Les moltes obligacions, les circumstàncies i, sobretot, l’edat em van fer oblidar que aquest dia jo no hi seria.
Però malgrat tot, la gran jornada s’ha de celebrar. Serà, si no m’erro la primera vegada que fallaré en una concentració del grup. Més ho sento jo.
Guillem Terribas

2 comentaris:

salvi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
salvi ha dit...

Guillem!!! això no es fa..

Els arrossos els farem en principi al Mas Ravés, (el notre conducator sembla que s'ha despertat i ha establert les degudes consultes diplomàtiques).
En Miquel (si ve) i jo ens en cuidarem dels arrossos, en Pim de les begudes i les postres... La resta de quarentins ha de parar taula i fer la neteja (importantíssima)...
A les 10 del matí començarem a treballar i conto que a la 1 ja tindrem el primer arròs a punt.

Salvi